Forårstilbud Mykines overnatning Á Lonini Gueshouse

Surf on Mykines Island

Maj og juni 2021
Oplev store bølger og den utroligt flotte solnedgang og freden i bygden, væk fra mængden. Eller hyg jer i stuen og nyd roen med en god bog, det er op til jer. 

Ovenatning 1 nat for 2 personer i dobblet eller twin værelse inkl. morgenmad.

I bor sammen med jeres værtinde Oda på Á Lonini guesthouse fra 1895. Pensionatet er renoveret i hyggelig 1950 stil. 

I kan tilkøbe 2 retters aftensmad for dkk 450,-/pers. og 3 timers solnedgangstur eller dagstur for dkk 1.495,- for op til 5 personer eller 5 timers tur med Oda som guide til fjeldtoppen Knúkur 560 meter høj. Her har I udsigt over de 3 dale Korkadalur, Kálvadalur og Knúkur og ser fantastiske udsigtspunkter på turen. Denne tur koster dkk 2.495,- for op til 5 personer.


Pris dkk 995,-/ pers. min. 2 personer inkl. morgenmad

I bestiller helikopter fra Vágar lufthavn til Mykines her. Prisen er dkk 145,- hver vej. Bestil helikopter her I bestiller båd fra havnen i Sørvágur her Båden sejler fra Sørvágur kl. 10.20 eller kl. 16.20 alle dage.

Bestil opholdet her

Højdepunkter på turen

Transport

I sejler fra havnen i Sørvágur med båden Jósup kl. 10.20 eller 16.20. På turen ser i smukke Drangarnir, Tindhólmur og sydsiden af Mykines.

I kan også flyve fra med helikopter. På helikopterturen ser I Gásadalur, flotte Tindhólmur og Drangarnir og udsigten over Mykines er fantastisk. 

1895 Pensionatet

I bor i et af de ældste huse på øen Mykines. Pensionatet hedder Á Lonini og er fra 1895. Dette er historisk det første pensionat på øen Mykines. I sover under skråtag på 1 salen og når I åbner vinduet, er der græstag udenfor. Huset blev totalrenoveret vinteren 2019 i gammel stil, men sengene er helt nye, man må sove godt. 

 

Solnedgang

I kan gå ture for at se solnedgang og bølgebrydning.  

Det er også muligt at bestille 3 timers solnedgang og søpapegøjer tur med Oda som guide og 5 timers tur til fjeldtoppen Knúkur 560 meter høj. 

Hjemmelavet mad

Morgenmad er hjemmebagte boller og lækker færøsk pålæg serveret i den hyggelige stue, dekoreret med antikke møbler og en atmosfære fra 1950, hvor Lonin var øens første pensionat.

Varighed:  1 døgn
Aktiviteter: 

Morgenmad,eftermiddags- og aften te/kaffe, solnedgang og vandrerture på egen hånd eller med guide, som kan tilkøbes.

Sværhedsgrad: Let
Højdepunkter: Mykines, får, historien om Mykines og Mykinesmaleren Sámal Joensen Mikines, solnedgang og bølgebrydning. 
Sprog: Færøsk, dansk, norsk, svensk, engelsk og tysk. 
Pickup/dropoff
information:
Turen starter og slutter fra havnen i sørvágur eller fra lufthavnen i Vágar. I kan køre dertil eller tage bus 300, se ssl.fo og book helikopter her og båd her
Included: Overnatning i dobbelt eller twin værelse incl. morgenmad. Madpakke, 2 retters aftensmad og guidede ture kan tilkøbes. B&B standard 
Medbring: Godt varmt tøj og vandrerstøvler. Kamera og rygsæk.
   
Pris: 995,-/pers. min. 2 personer