Mykines vinter - 2 dage alt inkl.

Surf on Mykines Island

28. Oktober 2019 – 15. april 2020
Oplev store bølger, storm og den utroligt flotte solnedgang og freden i bygden, væk fra mængden. Eller hyg jer i stuen og nyd roen med en god bog, det er op til jer. 

Pakken er alt inklusiv. I ankommer med helikopter mandag morgen og rejser igen onsdag morgen eller ankommer onsdag morgen og rejser igen fredag morgen. 

I bor sammen med jeres værtinde Oda på Á Lonini guesthouse fra 1895. Pensionatet er renoveret i vinter og er lille og hyggeligt. 
Pakken er inklusiv.:
Helikopter biletter
2 nætter overnatning i dbl. eller twin værelse inkl. morgenmad (B&B)
2 x frokost
2 x aftensmad
Eftermiddags- og aftenkaffe/te med hjemmebagt kage.
Pris dkk 4.495,-/ pers. min. 2 personer

Bestil her: https://booking.golocal.fo/product/mykines-winter-2-days-all-inclusive/

Højdepunkter på turen

Tur med helikopter

I flyver fra Vágar lufthavn kl. 10.15 med  Atlantic Airways helikopter og ankommer på Mykines kl. 10.26. På helikopterturen ser I Gásadalur, flotte Tindhólmur og Drangarnir og udsigten over Mykines er fantastisk. 

1895 Pensionatet

I bor i et af de ældste huse på øen Mykines. Pensionatet hedder Á Lonini og er fra 1895. Dette er historisk det første pensionat på øen Mykines. I sover under skråtag på 1 salen og når I åbner vinduet, er der græstag udenfor. Huset blev totalrenoveret vinteren 2019 i gammel stil, men sengene er helt nye, man må sove godt. 

 

Solnedgang og bølgebrydning

Vi går nogle ture for at se solnedgang og bølgebrydning.  

Om aftenen ser vi dokumentarfilmen fra 1991 om Mykines "tre blink mod vest". Medbring en god bog og nyd roen i stuen, mens i hører blæsten udenfor. 

Hjemmelavet mad

Vi spiser æg fra en af de lokale bønder  på Mykines til morgenmad og der er kun hjemmebagt brød og boller. Middagen er også hjemmelavet og kagen er hjemmebagt.  

Varighed:  2 dage
Aktiviteter:  Helikoptertur, morgenmad, frokost aftensmad, eftermiddags- og aften te/kaffe, guided solnedgangs og bølgebrydningstur.
Sværhedsgrad: Let
Højdepunkter: Mykines, får, historien om Mykines og Mykinesmaleren Sámal Joensen Mikines, solnedgang og bølgebrydning. 
Sprog: Færøsk, dansk, norsk, svensk, engelsk og tysk. 
Pickup/dropoff
information:
The tour starts from Vágar Airport. You drive there or take bus 300 from Tórshavn. See www.ssl.fo. Your host will meet you at the helicopter site on Mykines.
Included: Helikopter biletter, 2 x frokost, 2 x aftensmad, 2 x eftermiddags- og aften kaffe/te med kage, vandrer guide, 2 nætter overnatning i i dbl. eller twin  værelse B&B standard inkl. morgenmad.
Medbring: Godt varmt tøj og vandrerstøvler. Kamera og rygsæk.
   
Pris: 4.495,-/pers. Min. 2 pers. i dbl./twin værelse.